skip to Main Content

Om Storepartner Sweden

Om oss

Det började 2013 när en lokal handlare behövde hjälp att rengöra kundkorgar, men inte hittade någon som kunde göra det på ett smart och hållbart sätt. Det kunde vi. När vi fått klura lite. Sådär har det fortsatt. Med nya kunder, nya frågor och nya smarta lösningar.

Vår inställning har alltid varit att säga ja. Vi gör det för att det är roligare än att säga nej, och för att det är så man utvecklas. Det är därför som Hecando kan erbjuda lösningar som tidigare saknats till butiker, industrier och offentliga aktörer. Det är därför vi har växt från ett litet, lokalt företag till ett fullserviceföretag med kunder över hela landet. För vi säger ja, och håller alltid det vi lovar.

 

 

Det som är viktigast för oss

Att leverera det vi lovat, så att kunden alltid är nöjd. Det är det allra viktigaste för oss på Hecando. Ingen kund är för liten eller stor, inget uppdrag är för lätt eller svårt. Vi gör alltid vårt bästa, vill alltid vara bäst. Det finns alltid en lösning, och den hittar vi. Nu är frågan, vad kan vi hjälpa er med?

Vår första missnöjda kund

Hecando grundades 2013. Sedan dess har vi hjälpt företag och organisationer över hela Sverige. Uppdragen har varierat, men en sak har varit densamma. Våra kunder har alltid varit nöjda med det vi levererat. Förmodligen för att vi ställer extremt höga krav på oss själva och det vi gör. Det är nog därför vår första missnöjda kund fortfarande inte finns.

Back To Top