skip to Main Content

Ångrengöring

Fler och fler upptäcker fördelarna med ångrengöring. Inte så konstigt tycker vi. Det är en metod vi alltid jobbat med, och vi har fortfarande inte stött på nåt område eller sammanhang där det inte funkat riktigt bra. Skonsamt, effektivt och klimatsmart – oavsett om det handlar om enklare rengöring eller riktigt tuffa miljöer med djupt ingrodd smuts. I butiker, industrier eller offentliga miljöer.

Vi tror det kan funka hos dig också, vad tror du?  Ring Emil på 073-763 36 44.

 

 

Så funkar det!

Egentligen är det ganska enkelt. Genom att värma upp vatten i en behållare med högt tryck omvandlas vattnet till torr, het ånga. Den höga temperaturen innebär att vi kan göra rent både på ytan och på djupet. Att ångan är torr innebär att det blir minimalt med fukt kvar efter rengöringen. Bra eftersom vi kan jobba i alla typer av miljöer, även fuktkänsliga områden.

Blir det verkligen rent?

Ja. Med hjälp av den heta ångan löser vi upp smuts, fetter och dödar bakterier på alla typer av ytor – utan att vi behöver använda några kemikalier eller rengöringsmedel. Och naturligtvis tar vi hand om den lösgjorda smutsen.

Hur klimatsmart är det då?

Väldigt klimatsmart. Med hjälp av en liten mängd vatten kan vi generera stora volymer torr ånga. Vattenåtgången är alltså minimal. Samtidigt behöver vi inte använda några onödiga kemikalier eller rengöringsmedel.

Var passar ångrengöring bäst?

Överallt där det behöver bli riktigt rent. Med hjälp av ånga skapar vi trevligare och mer hygieniska miljöer i butiker, industrier och offentliga lokaler. Det kan handla om tvätt av kundkorgar, sop- och pantkärl, butiksinredningar, utrustning i restauranger, storkök, industrier och mycket mer.

 

 

Tre fördelar med vår ångrengöring

  • Effektivt
    Den torra, heta ångan fungerar i alla miljöer och rengör effektivt både på djupet och på ytan.
  • Snabbt
    Modern och högeffektiv utrustning skapar förutsättningar för snabba resultat även i tuffa miljöer.
  • Skonsamt
    Vi använder minimalt med vatten och behöver inga kemikalier eller rengöringsmedel för att göra rent. Det innebär att slitaget på ytor och utrustning är mindre jämfört med andra metoder.

 

 

Back To Top