skip to Main Content

Service av kundvagnar

Vi har nog alla svurit över en kundvagn som inte samarbetar som man tänkt sig. Kundvagnshjul som snurrar dåligt, lås som kärvar eller att den är skitig. Småsaker som leder till irritation. Det finns många fördelar med att underhålla sina kundvagnar. Inte bara nöjdare kunder utan också en mer långsiktig investering. Kundvagnar är dyra och det är inte särskilt klimatsmart att köpa in nya. Håller du med? – Hör av dig så kan vi prata mer.

 

 

Så funkar det!

Egentligen är det ganska enkelt. Vi kommer till er butik och servar och tvättar kundvagnarna på plats. Våra servicebilar är utrustade med reservdelar och hetvattentvättar.

Vad ingår i er service?

Vi tvättar, smörjer och funktionstestar alla kundvagnar. Det händer att en del kundvagnar är mer slitna än andra och då pratar vi med er om hur vi ska lösa det. Det kan handla om hjul som är trasiga, lås som ska monteras bort eller mugghållare som behöver monteras dit så att kunden kan njuta av gott kaffe samtidigt som de handlar.

Hur ofta ska man tvätta och serva sina kundvagnar?

Så ofta att kunden inte hinner uppfatta kundvagnen som skitig. Med andra ord skiljer det sig väldigt mycket från butik till butik. Om målet är trevligare butiksmiljö och rena kundvagnar så är frekvens viktigare än punktinsatser. Vi rekommenderar oftast att man tvättar och servar sina kundvagnar ett par gånger per år.

Hur klimatsmart är det då?

Väldigt klimatsmart. Med hjälp av hetvatten så tvättas kundvagnarna effektivt och vi behöver inte använda några onödiga kemikalier eller rengöringsmedel. Vi byter bara reservdelar om vi verkligen måste och vi använder alltid originaldelar. För oss är det också en självklarhet att vi tar hand om och källsorterar samtliga demonterade delar. Bra va?

 

 

Tre fördelar med vår service

Det finns många fördelar med att använda vår service. Här är tre:

  • Kostnadseffektivt
    Vi byter inte en massa reservdelar i onödan. Vi vårdar det som finns.
  • Snabbt
    Modern och högeffektiv utrustning skapar förutsättningar för snabba resultat.
  • Erfarenhet
    Vi har tvättat och servat kundvagnar i över fem år. Vi har stor kunskap om samtliga modeller.
Back To Top