skip to Main Content

Tvätt av kundkorgar

Fler och fler upptäcker fördelarna med att tvätta sina kundkorgar. Inte så konstigt tycker vi. I en allt mer digitaliserad värld med bred konkurrens blir det fysiska mötet med kunden ännu viktigare. Det gäller att skapa trevligare butiksmiljöer som gör att kunden tycker om att handla hos er. Miljö och hygien är faktorer som kunderna värdesätter och som blir allt viktigare för en hållbar värld. Idag så slängs och byts kundkorgar helt i onödan. Det är en kortsiktig lösning som varken är klimatsmart eller särskilt hygienisk. Vi tror det kan funka hos dig också, vad tror du?

 

 

Så funkar det!

Egentligen är det ganska enkelt. Vi kommer till er butik och ångtvättar på plats. Våra servicebilar är utrustade så att vi inte behöver störa butiksdriften. Smart va?

Blir det verkligen rent?

Ja. Med hjälp av den heta ångan löser vi upp djupt ingrodd smuts, tuggummin, klistermärken och dödar bakterier i kundkorgen – utan att vi behöver använda några kemikalier eller rengöringsmedel. Och naturligtvis torkar vi den fukt som blir kvar och tar hand om den lösgjorda smutsen.

Hur klimatsmart är det då?

Väldigt klimatsmart. Med hjälp av en liten mängd vatten kan vi generera stora volymer torr ånga. Vattenåtgången är alltså minimal. Samtidigt behöver vi inte använda några onödiga kemikalier eller rengöringsmedel.

Hur ofta ska man tvätta sina kundkorgar?

Så ofta att kunden inte hinner uppfatta kundkorgen som skitig. Med andra ord skiljer det sig väldigt mycket från butik till butik. Vi rekommenderar oftast att man tvättar sina kundkorgar varannan eller varje månad.

 

 

Tre fördelar med vår ångrengörning

Det finns många fördelar med att använda het ånga. Här är tre:

  • Effektivt
    Den torra, heta ånga fungerar i alla miljöer och rengör effektivt både på djupet och på ytan.
  • Snabbt
    Modern och högeffektiv utrustning skapar förutsättningar för snabba resultat även i tuffa miljöer.
  • Skonsamt
    Vi använder minimalt med vatten och behöver inga kemikalier eller rengöringsmedel för att göra rent. Innebär att slitaget på ytor och utrustning är mindre jämfört med andra metoder.
Back To Top